Στείλες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Είσαι ελεύθερος όταν αγαπάς




Αλήθεια, ξέρεις πώς είναι να αγαπάς; Ειλικρινά με έχεις μπερδέψει.Δεν είναι δέσμευση η αγάπη.Αν πιστεύεις κάτι τέτοιο τότε δεν έχεις νιώσει ποτέ.Και είναι άσχημο να μην έχεις νιώσει ποτέ φίλε μου..Είναι μάθημα η αγάπη.Είναι ζωή.Είναι θάνατος.Είναι δάκρυα και χαρά.Εγωισμός και ισοπέδωση.Να ανάβεις και να σβήνεις, αλλά η φλόγα αυτή να μη φεύγει ποτέ..Είναι τόσο όμορφο να αγαπάς κάποιον..Όχι όμως απλό..
 Αν αγαπάς δε θες να φύγεις..Δε θες το χρόνο σου, δε θες να είσαι μακριά από τον άνθρωπό σου.Θες να εκμεταλλευτείς το κάθε λεπτό, το κάθε δευτερόλεπτο μαζί του, να μη χάσεις ούτε στιγμή.Θες να ονειρεύεστε μαζί και να κάνετε σχέδια για το αύριο.Να μιλάτε για τα πιο τρελά σας ταξίδια, πότε και πώς θα τα πραγματοποιήσετε μαζί.Θες να την κοιτάς μέσα στα μάτια και να χάνεσαι στον κόσμο της, σε αυτόν που κρύβει μέσα της, σε αυτόν που έπλασε και τον φυλάει μόνο για σένα.
  Κι αν έρθει η στιγμή που θα αμφιβάλεις αν νιώθει όπως εσύ;Το μόνο που ήθελες ήταν να νιώθει όπως εσύ και τώρα δεν είσαι σίγουρος..Ήσουν σε ένα σημείο που νόμιζες ότι όλα πήραν τον δρόμο τους και ξαφνικά όλα γυρίζουν ανάποδα σε μία στιγμή μέσα..Είσαι μαζί της..Με αυτή που σε νιώθει όπως κανείς άλλος..Το μόνο που θες είναι να σε αγαπάει..Αλλά τελικά απομακρύνεται..
 Έχεις προσπαθήσει να την κρατήσεις; Είσαι όντως ικανοποιημένος με τον εαυτό σου για όσα έχεις κάνει για αυτήν; Έχεις κάνει πράγματα να την κρατήσεις ή ακόμα περιμένει να τα δει; Οι καταστάσεις δε θα είναι ποτέ όπως θα τις ήθελες και το τάιμινγκ θα είναι πάντα λαθος, αλλά αυτό ακόμα σε σταματάει να της δείξεις τί είναι για σένα; Της έχεις δείξει έμπρακτα πόσα σημαίνει για σένα ή τα κρατάς για τον εαυτό σου;..
Και εκείνη ήταν εκεί..Όταν αγαπάς είσαι εκεί.Δε σε νοιάζει ποια σε κοίταξε αλλά αν σε κοιτάει αυτή..Αν την κρατάς να σε κοιτάει..Την κρατάς;
 Αν την αγαπάς δε θες τίποτα άλλο.Θες μόνο να δίνεις.Να είναι καλά.Να είσαι σίγουρος ότι δεν στερείται όσα αξίζει κι ότι μένει μαζί σου γιατί το αξίζεις κι εσύ να είσαι με έναν άνθρωπο τέτοιο..Όταν αγαπάς είσαι εκεί.Δίνεις τον εαυτό σου κι ας έχει στερέψει.Κι ας νιώθεις ότι σου τον έχουν πάρει ολόκληρο, εσύ ακόμα έχεις να δώσεις, κρατάς για να δώσεις.Όταν αγαπάς φέρνεις τον κόσμο ανάποδα, γίνεσαι τέρας και άγγελος μαζί.Βγάζεις τον πραγματικό σου εαυτό..Γίνεσαι ευάλωτος και δε σε νοιάζει γιατί ξέρεις ότι αυτή σου η πλευρά θα είναι προστατευμένη και μόνο δική σας.
 Αγαπάς για να είσαι ο εαυτός σου.Σε αγαπάω για να είμαι εγώ.Γιατί μαζί σου είμαι εγώ.Αν έχεις την παραμικρή αμφιβολία ότι δεν είσαι Εσύ μαζί μου φύγε..Δε μου αξίζεις.Τα θέλω όλα.Όταν αγαπάς τα δίνεις όλα.
 Όλα ή τίποτα μάτια μου,  κι αν όχι όλα τότε τίποτα..Αγάπη είναι να ζεις, να θες να το φωνάξεις, να τρελαίνεσαι και να σπαράζεις.Αγάπη είναι ζωή και θάνατος μαζί.Αν αγαπάς είσαι άνθρωπος, αν όχι δεν ξέρω τί...Αγάπη φίλε μου δεν είναι δέσμευση, το θες και το πονάς.Στην αγάπη είσαι Κέρβερος γι'αυτόν που αγαπάς..
 Αγάπη δεν είναι δέσμευση..Παράδεισος είναι..Αν αγαπάς να την κρατήσεις, να είναι σίγουρη για το "μαζί".Μην της το στερήσεις από έναν εγωισμό και μια αυταρέσκεια..Δε βγαίνεις από πάνω όταν κοντραρεσαι, αλλά όταν της κρατάς το χέρι σφιχτά, όταν το κλειδώνεις μέσα στο δικό σου χέρι για να μη φύγει, για να δούνε όλοι ότι δεν τους παίρνει ούτε να σκεφτούν να σου την πάρουν.
 Όταν αγαπάς είσαι ο εαυτός σου, όταν αγαπάς είσαι εσύ. Ο κόσμος να γκρεμίζεται εσύ γίνεσαι γέφυρα για να περάσει, γίνεσαι σκεπαστρο να την προστατεύει..Το φωνάζεις είσαι μαζί της, το φωνάζεις το όνειρο, το φωνάζεις να σε ακούσουν όλοι πόσο ευτυχισμένος είσαι..Δεν το κρύβεις, το παλεύεις μια ζωή να σε αγαπά..Δεν θα βρεις σαν εκείνη.Το ξέρεις..Μην την πονάς..Κι αν σε τεστάρει μη την εκθέσεις, αλλά δώσε της να καταλάβει ότι είσαι όντως εκεί.
 Όταν αγαπάς είσαι εκεί..Θες να σε κρατά σαν φυλαχτό..Όταν αγαπάς δεν ντρέπεσαι να ανοιχτείς και να διεκδικήσεις.Τα δίνεις όλα για τον άνθρωπο που τα έχει όλα και σου δίνει ακόμα περισσότερα, ίσως περισσότερα κι από όσα αξίζεις..
 Δεν είναι δέσμευση η αγάπη. Είναι η ελευθερία που ψάχνεις μία ζωή..Μη την αφήσεις να σου φύγει..

ΒΑΣΩ ΠΑΤΡΩΝΗ

"Οι ανθρώπινες σχέσεις ψυχοραγούν"



Στις μέρες μας, οι ερωτικές σχέσεις μόνο ερωτικές δεν είναι. Εχουμε χάσει το πραγματικό νόημα του έρωτος, σκόπιμα τον έχουμε υποβαθμίσει και τον έχουμε μετατρέψει σε κάτι ευήμερο και φευγαλέο.

Σε κάτι που πλέον δεν μπορεί να εξελίσσεται με την πρόφαση οτι δεν μπορούμε το μόνιμο και το σταθερό στη ζωή μας.

Θα σου παραθέσω εξαρχής την γνώμη μου πάνω σε αυτή την κατάσταση που όλο και διαιωνίζεται και είναι αρνητική.

 Διάκειμαι αντίθετα σε όλη αυτή την κυρίαρχη πεποίθηση που θέλει την ευχαρίστηση του σώματος, την ηδονική απόλαυση να μπαίνει πανω απ'ολους και από όλα.

Να καταπατά δυνατά και αυθεντικά αισθήματα , αγνές προθέσεις στα μάτια του άλλου.  Κακά τα ψέματα πρέπει να κοιτάξουμε την αλήθεια κατάματα και να δούμε πως η ιδέα που έχουμε χτίσει γύρω από την "ξεπέτα" είναι απλα ένας μύθος. Ενας μύθος που τρώει σαν σαράκι τις ανθρώπινες σχέσεις. Δεν λέω πως απο μονές τους αυτές οι σχέσεις είναι εύκολο πράμα. Η δυσκολία τους έγκειται στην διαφορετικότητα που μας χαρακτηρίζει όλους.
 
Εκεί σας θέλω όμως. Εχουμε καθημερινά εκπαιδευτεί να αντέχουμε δυσκολίες και να ανεχόμαστε τοξικούς ανθρώπους στη ζωή μας. Γιατί το απωθημένο σου να το ξεσπάς στην προσωπική σου ζωή που αν μη τι άλλο θα μπορούσε αν ήταν αληθινή και βασιζόταν πάνω στην αμοιβαία ανταλλαγή συναισθήματων να αποτελεί την διέξοδο σου απο την καθημερινότητα.


Σπάνια πλέον θα αντικρίσεις ζευγαράκια στο δρόμο να περπατούν χέρι-χέρι και να καταλάβεις πως εδώ έχουμε κάτι αληθινό και υπαρκτό. Είναι αυτοι οι άνθρωποι που δεν θα μοιάζουν με αυτούς που θα δεις στο επόμενο τετράγωνο ,δεν θα έχουν κάνει τις επιλογές που επιτάσσουν τα social media σήμερα αλλά θα έχουν κάνει εκείνη την επιλογή που άξιζε την υπομονή, τον κόπο, την προσπάθεια.

Πρόκειται για τυπάκια αληθινά, κατασταλαγμένα, ευαίσθητες νεαρές καρδιές που δεν φοβήθηκαν να τολμήσουν και τελικά η ζωή, τους το ανταπέδωσε ,φέρνοντας δίπλα τους ανθρώπους που αξίζουν να αγαπηθούν και να αγαπήσουν.

 Κουβαλούν όμως πανω τους μεγαλο φορτίο, εκείνο της διάσωσης των ανθρωπίνων ερωτικών σχέσεων. Οι σχέσεις ψυχοραγούν και η διαφύλαξη της ακεραιότητας τους πρέπει να γίνει εντατική μέριμνα ολων μας.

Η πραγματική ευτυχία θα έρθει ξανά στα πρόσωπα όλων μας, όταν θα γνωρίζουμε οτι περπατάμε πανω σε στέρεες βάσεις και όχι αναμφίβολα αύριο.
Αυτά τα χρόνια υπήρχαν..λίγο πριν η τεχνολογία εισέλθει βίαια στη ζωή μας και αλλάξει ριζικά το πως βλέπουμε τα πράγματα. Συνεχώς μέσα απο αυτή επιζητούμε την ευρεία αποδοχή, μετρημένη σε "likes" και "αντιδράσεις".

Οι απαιτήσεις μας εκεί μας οδηγούν να έχουμε τρελές απαιτήσεις και στη ζωή μας, να αναζητούμε τα πολλά και να παραγκονίζουμε τα καλά. Πολλές κατακτήσεις, πολλές δήθεν σχέσεις, λίγο συναίσθημα, ανύπαρκτη η βαθύτητα. Κάποτε η παραπάνω πρόταση είχε εντελώς διαφορετική διατύπωση και αυτό το " κάποτε " χρονολογείται λίγο πριν το ανθρώπινο είδος καταστρέψει με την επιπολαιότητα και την ασυνειδησία του την αγάπη.

Απόλυτα προσωπική μου άποψη αλλά πλεον ο κόσμος χωρίζεται σε αυτούς που οι "ξεπετές" καθορίζουν τη ζωή τους και σε αυτους που επηρεάζονται και γίνονται ένα με την μάζα. Οι πρώτοι ίσως είναι εκείνοι που δεν τα έχουν βρεί με τον εαυτό τους, δεν έχουν καθίσει για λίγο να αναλογιστούν τι είναι αυτό που θέλουν, απο το να αναλώνονται καθημερινά σε ανούσιες καταστάσεις. Είναι εκείνοι που δεν έχουν αρκετή πίστη στον εαυτό τους και φοβούνται ευθύνες και υποχρεώσεις.

Ολοι έχουμε κάτι να δώσουμε σε αυτή τη ζωή. Κανένας μας δεν είναι ανώτερος ή κατώτερος ή καλύτερος ή πιο όμορφος και "μέσα στα πράγματα" απο κανέναν μας. Ολοι είμαστε διαφορετικοί και έχουμε εκείνο το κάτι που πρέπει να το επενδύσουμε σωστά. Διότι η ανάλωση σε κακής ποιότητας σχέσεις είναι μια κατάσταση ψυχοφθόρα που σου τριβιλίζει ο,τι απόθεμα ψυχής και αντοχής έχεις. Πάψε να υποστηρίζεις πως όλοι είναι ίδιοι και για μια φορά κάνε εσύ την διάφορα!

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΜΠΑΡΑΚΟΥ

Bond Street Watches Μια εταιρεία που αξίζει να γνωρίσετε !

Στο παρελθόν, εξετάσαμε πολλές μάρκες ρολογιών στο blog μας, αλλά ποτέ δεν έχουμε δει μια εταιρεία όπως η Bond Street.  






Οι Βρετανοί  που είναι εγκατεστημένοι στο Λονδίνο  έχουν την καλύτερη ποιότητα,  και προσφέρουν μια πολύ πιο προσιτή τιμή από αυτήν των άλλων μινιμαλιστικών ρολογιών στην αγορά. Συνήθως, αυτό θα ήταν περισσότερο από αρκετό για να θέλησουμε να προωθήσουμε ένα προϊόν στους αναγνώστες μας.

Αλλά δεν είναι μόνο η γοητεία και η κομψότητα που κάνουν τα Bond Street Watches ίσως τα καλύτερα μινιμαλιστικά ρολόγια στην αγορά φέτος. 


 Είναι το θάρρος του Marketing τους. Επικεντρωμένο στις όμορφες γυναίκες από όλη την υδρόγειο  προκειμένουν  να προωθήσουν τη νέα συλλογή Mayfair, σίγουρα κάνει την εταιρεία να ξεχωρίζει.

Οι Influencers και μοντέλα παρουσίασαν τα ρολόγια Bond Street στον κόσμο με τέτοιο τρόπο που ποτέ δεν είχε γίνει από μια εταιρεία παρακολούθησης, και σίγουρα απέδωσε.

Οι μάρκες ρολογιών με έδρα στο Λονδίνο είναι αγαπημένες από τους άντρες και τις γυναίκες οπαδούς, εξαιτίας του οτι δεν δείχνουν κανένα σημάδι διακοπής .... 

Για την εκστρατεία της Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου ξεκίνησαν την ιστοσελίδα τους NSFW που ονομάζεται www.BondStreetAfterDark.com για να προχωρήσουν μαζί με το www.BondStreetWatches.com

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό VALENTINESDAY για να διεκδικήσετε το 18% έκπτωση και στους δύο ιστότοπους 



Μπορείτε επίσης να δείτε τις ετικέτες Instagram φωτογραφίες τους εδώ για να δείτε περισσότερα από τη σέξι διαφημιστική τους καμπάνια

www.Instagram.com/bondstreetwatches





Ποιες είναι οι σκέψεις σας; Αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω!