Στείλες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Οι Λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμο σου για φέτος το Χειμώνα!




1) Το Ζιβάγκο

Βαρέθηκες τα πουκάμισα?

Θες να φορέσεις κάτι διαφορετικό αλλά και που να ταιριάζει στις περιστάσεις?!

Επένδυσε στο Ζιβάγκο , ένα κλασσικό αυστηρό αλλά συνάμα και ξεχωριστό ρούχο , που θα διατηρήσει την επισημότητα του look σου και ταυτόχρονα θα σε καταστήσει σε πρωταγωνιστή της βραδιάς!

Άνετο και Ζεστό  , ένα ρούχο που ταιριάζει στις γιορτινές περιστάσεις συνδυάζεται με σακάκι αλλά και μπουφάν , θα αποτελέσει τον καλύτερο σύμμαχο , όσων θέλουν να φορέσουν κάτι διαφορετικό .












2)Suede jacket με γούνινη επένδυση 

Το τσουχτερό κρύο σε κάνει να φοβάσαι πριν από κάθε εξόρμηση?

Η λύση βρίσκεται στο suede jacket . Θα σας ζεστάνει για τα καλά , αφήνοντας σας να χαρείτε τα τοπία και τις βόλτες σας! 

Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει , και απολαύστε τη ζεστασιά του . 

Μία στιλάτη επιλογή , πολύ κοντά στο πρότυπο των πέτσινων jacket , φοριέται τόσο για χαλαρό κρασί , όσο και για πρωινό καφέ! Η έξτρα λύση στη ντουλάπα σας για τις κρύες μέρες και νύχτες. Διατηρεί ζεστό το σώμα   αλλά και υψηλά το στιλ του ντυσίματός σας!
































3)Τα πλεκτά

Χειμωνιάτικος καιρός και στίλ , απαιτούν να υπάρχουν στη ντουλάπα σας πλεκτές μπλόυζες!

 Η ασφαλής και γρήγορη επιλογή για όλες τις 
καταστάσεις!

Ταιριάζει με πουκάμισο αλλά και χωρίς , φοριέται παντού και βγαίνει σ όλα τα χρώματα!

Εάν υπάρχει στη ντουλάπα σας , τότε έχετε ήδη 
κάνει το πρώτο βήμα για ένα εξαιρετικό ντύσιμο.








4) Tuxedo 

Το απόλυτο ρούχο των Ανδρών .

Όποιος το φορέσει θα είναι εκείνος που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του.

Η πιο σικ και στιλάτη πρόταση για να είσαι ο πιο καλοντυμένος όπου και αν βρίσκεσαι.

Τρομερή υφή  , εξαιρετικό στην εφαρμογή , αναδεικνύει αυτόν που το φοράει σε σύμβολο ανδρισμού και γοητείας! 

Αν θες να ξεχωρίζεις , θωράκισε το στιλ σου αγοράζοντας ένα τέτοιο κομμάτι! 






"Το Καλοκαίρι μου"




-Άκου!!
-Τί πράγμα;
-Αυτό!
-Ποιο μωρό μου;;
-Αυτή τη σιωπή..Ησυχία... Επιτέλους.. Ήλιος, ζέστη, θάλασσα, διακοπές, νέα όνειρα, ταξίδια..άλλος κόσμος, άλλη ζωή. Δεν έχεις έγνοιες, δεν έχεις υποχρεώσεις, μοναδική ανησυχία το τί ώρα θα ξυπνήσεις ώστε να μην είναι πολύ νωρίς ούτε και πολύ αργά μην έχεις χάσει κάτι. Να είσαι ξεκούραστος και να έχεις όλη τη μέρα μπροστά σου!

Τις αγαπώ αυτές τις μέρες. Να βρέχω τα πόδια μου στη θάλασσα, να χώνω τα δάχτυλα μου στην καυτή άμμο μέχρι να μην την αντέχω πια. Τσιπουρακι το μεσημέρι σε αυτό το γραφικό μαγαζακι δίπλα στη θάλασσα και το βράδυ να γίνεσαι τύφλα από τις μπύρες, παγωμένες μπύρες μήπως σβήσει αυτή η κάψα και η ένταση μέσα στη ζάλη του αλκοόλ.

Δε σβήνει όμως..Είναι στη φύση της να μένει εκεί. Μέσα σε κάθε γέλιο, μέσα σε κάθε φιλί, μέσα σε κάθε δάκρυ, σε κάθε αγκαλιά, σε όλες τις φωτογραφίες που κειτονται άπειρες στην προσπάθειά μας να κρατήσουμε ζωντανές όσες περισσότερες εικόνες μπορούμε, οσες πιο πολλές αναμνήσεις, σε όλα τα ποτά κ τα ξενύχτια που με πιάνει πονοκέφαλος και μόνο να τα σκέφτομαι αλλά ακόμα κι έτσι τα θέλω πολύ και ανυπομονώ γι'αυτά. Μένει εκεί!

Αυτά τα ατελείωτα βράδια κάτω από τα αστέρια..Πόσο γραφική γίνομαι..Το ξέρω..αλλά αχ!..Αυτά τα ατελείωτα βράδια κάτω από τα αστέρια. Να καθόμαστε αγκαλιά στην άκρη της παραλίας.Εγώ κουρνιασμενη μέσα στο στήθος σου προσπαθώντας να ξεκλέψω κάποια σπίθα από τη ζέστη σου κι εσύ να με κρατάς σαν να είμαι ότι πολυτιμότερο έχεις στον κόσμο, να μη σου σπάσω, να μην σου πάθω κάτι, όπως τώρα..ξέρεις!Κι εκεί σε κάθε μας φιλί να μένει αυτή η γεύση της αλμύρας, που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο εκείνες τις μέρες.

Να κάνουμε σχέδια για ταξίδια. Πού θα μας έβγαζε πάλι το επόμενο φεγγάρι; Κάθε νύχτα και πιο καθαρό, πιο μεγάλο, πιο όμορφο να καθρεφτίζεται στα μάτια σου. Νιώθεις ότι δε σου λείπει τίποτα...Ξέρεις πόσο καιρό περίμενα να το νιώσω αυτό;..
-Πώς σου ήρθαν όλα αυτά βρε αγάπη μου τώρα; Χειμώνας ακόμα.. Όλα αυτά το Καλοκαίρι;..
-Όλα αυτά Εσύ..

Βάσω Πατρωνη