Στείλες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

-ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΘΩ






Θέλω να έρθω

Θέλω να έρθω να σου μιλήσω

Θέλω να έρθω να σου τα πω όλα

Θέλω να έρθω διπλα σου ,να μυρισω το άρωμα σου ,να δω επιτέλους απο κοντά τις ρυτίδες του προσώπου σου ,τον τροπο που μιλάς ,τον τροπο που αντιδρας.

Θέλω να έρθω να σε κοιτάξω στα ματια σαν άνθρωπο ,όχι μονο ερωτικά,θέλω να σε νιώσω ,να καταλάβω τι σκέφτεσαι ,τι σε απασχολεί και εγώ ακόμη και αν δεν το θες να σου δώσω μία λύση αν μπορω.

Και αν δεν μπορώ ασε με ,θέλω να ακούσω ο,τι σε απασχολει ,να μου ανοιξεις την ψυχή σου .

Ακόμη και αν δεν έχεις κάτι να μου πεις ξέρεις τι θέλω;…μια αγκαλιά απο σένα ,μεσενα να ενώνεις τα σπασμένα μου κομμάτια. Κομμάτια που εσύ τα δημιουργήσες. Τι παράδοξο και παράλογο να ζητάω απο την ίδια μου την καταστροφή να με ξαναδημιουργήσει.

Παράλογο αλλά άκρως επιθυμητό. Θελω μέσα στα χέρια σου να κλάψω να νιώσω το σωμα σου να ακουμπησω πανω σου. Σε βλεπω να κάθεσαι να μιλας και ζηλεύω  νευριαζω που Σε βλεπω να κάθεσαι να μιλας και ζηλεύω  νευριαζω που δεν είμαι εγώ απέναντι σου να συζητάμε. Θέλω να έρθω να σε πλησιασω να πέσουν τα τειχη της ντροπής μου ,να σου πω όσα νιώθω για σένα ,άφησε με.

Λέω πως όταν σε δω θα το κάνω μα ποτέ δεν συμβαίνει αυτό. Μάλλον είναι ο φόβος μου οτι μετα απο αυτό θα χλευάσεις κάθε μου λεξη ,κάθε μου συναίσθημα ή μάλλον είναι ο φόβος μου οτι δεν θα με αφήσεις να σου μιλήσω.

Μήπως είναι ο ίδιος μου ο εαυτός που γνωρίζει πολύ καλά οτι όταν έρθω μπροστά σου θα χάσω την γη κάτω απο τα πόδια μου; Μηπως είσαι αυτό το κλισέ που λένε όλοι “η πρωτη μου σκέψη όταν ξυπνάω και η τελευταία όταν κοιμάμαι”; Για να σκεφτώ λίγο..όχι δεν είσαι, εσύ για μένα είσαι η μόνη σκέψη όλη τη μέρα! Ουτε πρωτη ουτε δεύτερη,η μονη μακους;

Σε λένε ερωτα και αυτό σου παει περισσότερο.

Ντέπυ - Βασιλική Μπαρακου