Στείλες

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Οι πιο στυλάτες επιλογές για το μπουφάν που θα φορέσεις φέτος την άνοιξη!


1. Πάρκα με γούνα στην κουκούλα. Μια ασφαλής και casual επιλογή που θα σε κρατήσει ζεστό αλλά και θα εντυπωσιάσει του γύρω σου. Υπάρχουν πολλές επιλογές στο χρώμα (λαδί,μπεζ,μαύρο,βυσσινί,μπλέ) , δίνοντάς σου την ευκαιρία να επιλέξεις ενα ξεχωριστό κομμάτι που θα νιώθεις άνετα αλλά θα διατηρείς και το στυλ σου.




 




2. Το καμέλ παλτό, είναι μια επιλογή που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα αλλά ταυτόχρονα αποτελεί μια σίγουρη αγορά καθώς είναι ενα κλασσικό κομμάτι που αξίζει να έχεις στην ντουλάπα σου.


3.Το πέτσινο τζάκετ , είτε σε μαύρο είτε σε καφέ χρώμα αποτελεί διαχρονικά το ιδανικό πανωφόρι για όλες τις περιστάσεις! Ένα απαραίτητο ρούχο για κάθε ανδρική ντουλάπα , ανάλαφρο αλλά και ζεστό , θεωρείται η πιό safe επιλογή αν δεν θες να ρισκάρεις αλλα και να διατηρήσεις το στιλ σου σε υψηλό επίπεδο.



4.Το τζιν μπουφάν , αποτελεί μια πιο ροκ και φρέσκια πρόταση , για εκείνους που επιθυμούν ένα πιο χαλαρό ντύσιμο . 


5.Το μπουφάν σε σχέδιο παραλλαγής . Για εκείνους που αγαπούν τα ρίσκα και τους αρέσει να ξεχωρίζουν μεσα απ το ντυσιμό τους . Μια casual επιλογή που θα τονίσει τη διαφορετικότητά της προσωπικότητας σας.



6. Το αμάνικο μπουφάν, για όσους επιθυμούν άνεση και ευκινησία , συνοδευόμενη από στίλ και φινέτσα! 



7. Το bomber jacket , αποτελεί τον πιο καλό φίλο του άνδρα καθώς μπορεί να φορεθεί παντού και είναι το τέλειο ρούχο για τον ανοιξιάτικο καιρό. Δεν θα σας κάνει να απηυδεισετε με τη ζέστη αλλα ταυτόχρονα δεν θα επιτρέψει και να κρυώσετε!




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου